Könnyebb HR-es és a bérszámfejtő dolga

Az e-IDŐ nem csak egy online munkaidő nyilvántartó szoftver, hanem egy Dolgozókapu, egyszerűen kezelhető internetes felület, amin keresztül a dolgozó kapcsolatba kerülhet a cég HR és bérszámfejtő munkatársaival. Ez a Dolgozókapu a modern kor HR, bér és TB-asszisztense. Miért is rohanna a dolgozó minden aprósággal a HR-eshez, ha elektronikusan végezheti szabadságigénylését, a HR-es pedig ugyanitt megadhatja ehhez a jóváhagyását. Ehhez hasonlóan a HR-esek feladata lecsökken azzal is, hogy a dolgozó az e-IDŐ-n keresztül összeállíthatja cafeteria csomagját is.

 

Nyomtatvány kezelés Online

Az e-IDŐ lehetővé teszi a HR részleg számára, hogy nyomtatványokat, dokumentumokat juttasson el a dolgozóknak gyorsan és papírmentesen. Ráadásul ezt a dolgozók teljes vagy részleges csoportjának, illetve kiválasztott személyeknek is.

A bérkifizetési lapjához is az e-IDŐ-n keresztül juthat hozzá leggyorsabban a dolgozó. Azonban nem csak bérlapokat, hanem más bérszámfejtési, adó vagy HR nyomtatványokat is kaphat a dolgozó az e-IDŐ-n keresztül.

 

Munkaidő beosztás, műszaktervezés a WEB-en

Szervezze egyszerűen a munkavállalók munkaidő beosztását és kövesse jelenlétüket bárhonnan és bármikor! Az e-IDŐ munkaidő- és műszaktervezés funkciói ezt is lehetővé teszik Önnek.

 

Jelenléti információk teljesen frissen

Az e-IDŐ-vel úgy jönnek létre a jelenléti ívek, hogy azok nem igényelnek extra adminisztrációs időt. Minden adatbevitel, amit a dolgozó vagy a cég munkaügyi részlege a rendszerben végez, alakítja a jelenléti ívet, illetve ha van elektronikus beléptető rendszer, akkor annak adatai is bekerülnek. A tárgyhavi és a korábbi munkaidő-nyilvántartások is könnyen áttekinthető felületen jelennek meg. A dolgozó kezelheti munkaidejét akár az íróasztaláról, de a szoftver beléptető rendszerekkel is együttműködik.

 

Szabadság-engedélyek kérése és jóváhagyása korszerűen

Az E-Idő a munkaközi szünetek rögzítését, nyilvántartását is lehetővé teszi, időtartam megadási lehetőségekkel. Az e-IDŐ-t használva a HR-es vagy a bérszámfejtő elkészítheti a munkaidő-beosztásokat és meg tudja adni az engedélyt azoknak a szabadságoknak kivételére, melyekre a dolgozó a rendszerben jelezte az igényét. Így elkerülhető a szabadságok személyes egyeztetése vagy ilyen nyomtatványok tömeges kezelése.

 

Távollét bejelentés azonnal

Ön azonnal értesülhet a keresőképtelenséghez kapcsolódó távollétek okáról, mert a dolgozók a webes felületen jelezhetik a keresőképtelenség tényét. Később az erre jogosult munkatársa a szükséges orvosi igazolás birtokában e távolléteket elbírálhatja.

 

Eltérő és egyenlőtlen munkarendek kezelése könnyedén

A tárgyhavi, illetve korábbi havi munkaidő-nyilvántartások könnyen áttekinthető felületen jeleníthetők meg. Lehetőség van a dolgozó által rögzített munkaidő adatok utólagos módosításának tiltására.

Az E-Idő nem csak eltérő, hanem egyenlőtlen munkarendeket is könnyen kezel. A HR munkatárs egyenlőtlen munkarendek esetén is könnyedén rögzítheti a beosztás szerinti munkaidő kezdő, és befejező időpontját is.

 

Amit a beléptető rendszerek nem tudnak, azt az e-IDŐ tudja

Az E-idő alkalmas arra, hogy fizikai beléptető rendszerek vagy szoftverek által átadott be- és kiléptetési adatokat is feldolgozzon.

Összességében az e-IDŐ és a Dolgozó kapu funkció a legmodernebb és leggyorsabb megoldás a cég HR részlege és a dolgozó közötti kapcsolattartásra. Az adatok gyors és naprakész áramlása nem csak a HR-esek, de a bérszámfejtési részleg számára is számos könnyítést kínál.

 

Kapcsolat bérprogrammal

Az E-idő rendszerbe köthető bérprogramokkal. A saját bérprogramjával való együttműködés technikai lehetőségeiről érdeklődjön az ügyfélszolgálaton vagy üzenjen az alábbi rovatok kitöltésével.

 

Van egy kérdése az e-IDŐ-ről?

 

Kérdésem van

  • Kérdés
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.