Egy lelkiismeretes dolgozó értékesnek tartja állását és nem csak közvetlen feletteseivel működik együtt a cég céljainak elérése érdekében, hanem igyekszik jó kapcsolatban lenni a munkaügyi részleg munkatársaival is, mert az emberi erőforrások biztosítása alapvető fontosságú a cég menedzsmentje számára a termelés vagy a szolgáltatás magas színvonalú fenntartásához.

Az e-IDŐ lehetővé teszi, hogy a cég dolgozóinak ne kelljen minden aprósággal személyesen a munkaügyi részleghez fordulnia. Az e-IDŐ Dolgozókapuján keresztül a dolgozók anélkül intézhetik a távollétet, jelenlétet, szabadságigénylést, hogy ezt személyesen kellene jelezniük. Csak küldje el szabadságigénylését a Dolgozókapun keresztül akár otthoni számítógépéről vagy telefonjáról és a cég munkaügyi részlege hamarosan értesíteni fogja arról, hogyan került elbírálásra ez a kérése. A munkaidő nyilvántartás csak egy apróság az e-IDŐ számára.

Sürgősen orvoshoz kell mennie? Okostelefonján akár a rendelőből, várakozás közben is tájékoztathatja munkahelyét arról, hogy miért van távol. A vezetői örülni fognak annak, hogy nem csak betegszabadsága lejárta után kapnak információt, hanem jóval hamarabb tudni fogják, hogy gondoskodniuk kell az ön helyettesítéséről.

Állítsa be cafeteria csomagját is online. Így a cég elvárásainak megfelelően időben kialakíthatja, hogy a lehetségesek közül milyen tételeket vesz igénybe a cafeteria csomagban.

Kapjon hasznos és értékes munkaügyi és bérszámfejtési információkat saját cégétől. Az e-IDŐ és a bérprogramok harmonikus együttműködése akár azt is lehetővé teszi, hogy Ön a bérszámfejtési lapját online megkapja, jóval azelőtt, hogy papír formában eljuthatna önhöz. Megfelelő bérprogram esetén több száz-féle egyéb dokumentumból sokfélét eljuttathat önnek az e-IDŐ-n keresztül a munkaügyi vagy a bérszámfejtési részleg.

Kérdésem van

  • Kérdés
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.